اصول نگهداری از آجیل ها و مغزها چگونه است و در چه شرایطی باید از آن ها مراقبت کرد توصیه می کنیم این دانه های روغنی را در فریزر و حالت یخ زده قرار ندهید چون موجب تولید نوعی قارج در آن ها خواهد شد
دکتر حسینی متخصص طب سنتی گفت: آجیل و مغزها منبعی غنی از پروتئینها، ویتامینها و املاح معدنی هستند و به دلیل انرژی زیادی که این مغزها تولید میکنند به افرادی که میخواهند لاغر شوند، توصیه نمیگردد.
وی ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی آجیلهایی مناسب هستند که با پوست سختشان نگهداری شوند (پوست سخت آن ها باعث میشود خواصشان حفظ شود).
دکتر حسینی با اشاره به جدا کردن پوست مغزها تصریح کرد: برخی از خانوادهها مغزها را از پوست خود جدا میکنند و در فریزر نگهداری میکنند، در حالی که در این صورت علاوه بر این که خواص آن ها از بین میرود، باعث تولید مادهای خطرناک به نام قارج آفلاتوکسین میشود.
وی بیان کرد: با وجود خواص مفید مغزهاف مردم باید توجه کنند که از مصرف بالای آنها خودداری نمایند، چون علاوه بر افزایش وزن، باعث اختلال در سیستم گوارشی و درد معده میشود، از این رو سقف مجاز خوردن آجیل و مغزها 10 عدد در روز است.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: آجیل نباید بوی کهنگی دهد و مصرف آجیل خام بهتر از بو داده یا نمکی بودن آن است چون در آجیل خام ویتامینهای مثل A و E از بین نمیرود.
باشگاه خبرنگاران جوان