این پلوی خوشمزه که به کدو پلو معروف است می تواند انتخابی مناسب برای مهمانی های شما باشد روش تهیه وطبخ آن را در این مطلب برایتان آورده ایم با ما همراه باشید
کدو پلو یک غذای سنتی آمل است که به آن کی پلا می گویند. در آمل کدو را مخلوط با برنج می پزند و مصرف می کنند.
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
محلی : آمل
مواد لازم جهت تهیه کدو پلو :
پیاز متوسط | 2 عدد |
کدو مکعبی خرد شده | 200 تا 300 گرم |
سیر له شده | 4 تا 6 عدد |
نمک، زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
سینه مرغ | 1/4 عدد |
طرز تهیه کدو پلو :
در آمل کدو را مخلوط با برنج می پزند و مصرف می کنند. در این مطلب ما برنج سفید درست کردیم. خود شمالی ها کدو پلو را بدون گوشت مصرف می کنند اما ما 1/4 سینه مرغ را قیمه می کنیم و با نمک و پیاز و زردچوبه تفت می دهیم و با یک لیوان آب می گذاریم تا بپزد و آب آن بخوردش برود.
پیاز را ریز خرد می کنیم و سرخ می کنیم و سیر له شده را هم به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت داده و بعد کدوی خرد شده را هم اضافه می کنیم و تفت داده و به آن زردچوبه و دارچین را هم اضافه می کنیم.
حرارت را کم کرده و گوشت مرغ را هم به کدو اضافه می کنیم (گوشت پخته) و در ظرف را می گذاریم تا آرام بپزد ولی له نشود و اگر کدو بی مزه بود 1 قاشق غذاخوری شکر به کدو اضافه می کنیم بعد برنج را لایه لایه می کشیم یعنی یک لایه برنج و روی آن از مواد کدو و دوباره برنج، همین کار را تا پایان ادامه می دهیم.
حتما یک مقدار برنج زعفرانی هم درست کنید و روی برنج سفید بکشید و بعد کدو را اضافه کنید.
منبع: باماکوک