در مورد عمل جراحی تانسیلکتومی چه میزان اطلاع دارید این نوع عمل جراحی چه تاثیراتی روی فرد مبتلا به گلودرد میگذارد و چه میزان در بهبود این عارضه در بدن وی تاثیرگذار است انجام این عمل چه عوارض جانبی با خود بهمراه دارد
اگرچه لوزهها بخشی از سیستم ایمنی بدن به حساب میآیند اما درمان گلودردهای مکرر و شدید، مستلزم انجام جراحی تانسیلکتومی است.
تانسیلکتومی یا جراحی برداشتن لوزهها برای افرادی که به طور مکر دچار گلودردهای شدید میشوند، توصیه میشود.
پزشکان با بیان اینکه لوزهها بخشی از سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت هستند اظهار داشتند: انجام جراحی تانسیلکتومی در این افراد که دچار گلودردهای متداول میشوند کمک میکند تا کیفیت زندگی خود را ارتقا دهند.
در طول انجام این مطالعه، پزشکان به بررسی 114 فرد بزرگسال که سال 2004 تحت جراحی تانسیلکتومی قرار گرفته بودند، پرداختند. همچنین از آنان درخواست شد تا به پرسشنامههایی در چند نوبت شامل پیش از انجام جراحی، 14 ماه پس از انجام این عمل و مجددا هفت سال بعد، پاسخ دهند. هدف از انجام این کار بررسی تعداد گلودردهایی است که این افراد هر سال به آن دچار شده و بررسی وضعیت کلی زندگی آنان بوده است.
یافتههای به دست آمده حاکی از آن است که پس از انجام جراحی تانسیلکتومی افرادی که به طور معمول در سال حدود 10 بار یا بیشتر به گلودرد مبتلا میشدند، تنها دو بار یا کمتر دچار گلودرد میشوند.
به گزارش ساینس ورلد ریپورت، همچنین نتایج این مطالعه نشان میدهد کیفیت کلی زندگی و روابط اجتماعی این افراد پس از انجام عمل جراحی بهبود پیدا کرده است.
ایسنا