648545

امراض قندی چه رابطه ای با عارضهافسردگی دارند و چگونه در افراد مختلف پدید می آیند آیا می دانستید داروهای ضدافسردگی چه تاثیراتی در مبتلاشدن شما به دیابت دارند و چگونه بر بدن شما تاثیر میگذارند؟

  افراد مبتلا به دیابت و افسردگی راحت‌تر می‌توانند سطح قندخون خود را کنترل کنند.
افزایش قندخون افراد می‌تواند عوارض خطرناکی از جمله افسردگی و استرس را به دنبال داشته باشد؛ با مصرف داروهای ضدافسردگی توانایی فرد در کنترل قندخون بیشتر می‌شود و زمانی که فرد سلامت روحی خود را به دست می‌آورد به دنبال یک رژیم سالم و ورزش منظم می‌رود تا دیابت خود را کنترل کند.
براساس این تحقیق، افراد بزرگسالی که از دیابت نوع 2 رنج می‌برند به علت این که قرص‌های ضدافسردگی مصرف نمی‌کنند هیچ علاقه‌‌ای به بهبودی ندارند در نتیجه بدن‌شان در حد کافی انسولین تولید نمی‌کند و این مسئله سبب بروز بیماری‌های دیگری چون فشارخون و کلسترول می‌شود.
نتایج حاصل از آزمایش بر روی 1134 نفر از افراد مبتلا به افسردگی نشان داد؛ پروتئین موجود در سلول‌های قرمز خون افرادی که قرص‌های ضدافسردگی مصرف می‌کنند به وسیله قند پوشیده می‌شود.
این نوع از قند که در بین سلول‌های قرمز خون وجود دارند به عنوان هموگلوبین A10 است که 7 درصد از بیماران قندی دارای این نوع هموگلوبین هستند.
با توجه به این تحقیق یک سؤال ذهن پزشکان را به خود مشغول کرده است که افسردگی آیا منجر به کنترل بهتر قندخون است و یا کاهش قند خون را آسان می‌کند؟