افراط در مصرف شیرینی جات چه تاثیراتی می تواند روی سلامتی خردسالان بگذارد استفاده مدام از شکر در خوردنی های اطفال منجر به ابتلای آن ها به بیماری دیابت در بزرگسالی خواهد شد بهتر است به اصلاح این روش تغذیه ای بپردازید
محمد حسین عزیزی متخصص و رئیس انجمن صنایع غذایی گفت: پوسیدگی دندان، بیش فعالی و چاقی به دنبال رژیمهای غذایی پر شکر در کودکان به وجود میآید.
وی اظهار داشت: نقش تغذیه در موارد فوق حائز اهمیت است. کودکان و نوجوانانی که رژیمهای پر شکر دارند، باید از غذاهای حاوی مواد شیرین همچون شیرینی جات، مواد کافئین دار همانند کاکائو و نوشابه و خوراکیهایی که مواد افزودنی و رنگ دارند، اجتناب کنند و به جای آن از میوه ها، لبنیات و گوشت سفید به خصوص ماهی استفاده کنند.
عزیزی با بیان اینکه پوسیدگی دندان، بیش فعالی و چاقی هر سه ارثی و ژنتیکیاند، افزود: فعالیتهای ورزشی به همراه رژیم غذایی کم شکر، نقش بهسزایی در زندگی روزمرهی کودکانی که درگیر بازیهای کم تحرک کامپیوتری هستند ایفا میکند و داشتن حداقل 1 الی 2 ساعت تحرک در روز برای کودکان لازم دانست.
وی ادامه داد: آموزش نقش مهمی در این موضوع دارد که از طریق خانواده، مدرسه و رسانههای جمعی صورت میگیرد و به اصطلاح الگوی مصرف کمک می کند.
عزیزی در پایان خاطرنشان کرد: رژیم به تنهایی کافی نیست و اگر کودکی مشکل خاصی دارد، باید از پزشک متخصص متناسب با شرایط(سن، قد و زون) مشاوره مناسب بگیرد.
باشگاه خبرنگاران جوان