مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا
- ۸ عدد نان ساندویچی
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه خامه پر چرب
- ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱ عدد جوز هندی
- ۱ پیمانه روغن زیتون
- ۲ قاشق چای خوری کره
1. موزارلا را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام تقریباً به اندازه 7 تا 10 سانتی متر. موزارلاها روی 4 برشِ نان بگذارید. با تکه های دیگر نان آن ها را ساندویچ کنید. گوشه هایش را جدا کنید تا مربع های 10 سانتی متری ایجاد کنید.
2. در یک کاسه، تخم مرغ ها را هم بزنید. خامه، برگ های آویشن، نمک و جوز رنده شده را اضافه کنید و تا زمانی که کاملاً مخلوط شوند آن ها را هم بزنید.
3.در یک ماهیتابه، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را روی شعله زیاد گرم کنید. 1 قاشق سوپخوری کره را اضافه کنید تا زمانی که داغ شود. 2 عدد از ساندویچ ها را داخل مخلوط تخم مرغ بگذارید و بیرون بیاورید و داخل ماهیتابه قرار دهید.
4.اجازه دهید حدود 2 دقیقه سرخ شود تا طلایی شود، سپس آن را برگردانید و رویِ دیگر آن را هم سرخ کنید تا قهوه ای شود. ساندویچ ها را در ظرف دیگری بگذارید و همین فرآیند را با 2 قاشق باقیماندۀ روغن زیتون، 1 قاشق کره و 2 ساندویچ انجام دهید. ساندویچ ها را نصف کنید و بلافاصله سرو کنید.