در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم این خورش برای فصل زمستان بسیار خوشمزه و دلچسب است و می تواند کالری قابل ملاحظه ای به بدنتان برساند ویتامین ها و املاح معدنی موجود در این خورش قابل توجه هستند!
زمستان که از راه میرسد خوردن ناهار را باید کمی جدیتر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست میدهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش سیب یکی از همین غذاهاست که نه تنها دارای کالری نسبتاً زیادی است بلکه خواص و ویتامینهای میوه سیب را هم دارد. در این میان سیب سرخ برای یک خورش زمستانی هم خوش طعم و هم خوشرنگ و لعاب بوده و بسیار پرانرژی است. البته قدیم ترها که سیبهای شمرونی در میوه فروشیها پیدا میشد این خورش را با سیب سرخ شمرون درست میکردند.
مواد لازم:
- گوشت مغز ران 500 گرم
- سیب قرمز متوسط 5 عدد
- پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
- روغن 100 گرم
- لپه نصف فنجان
- آبلیمو نصف استکان
- زعفران ساییده شده و نمک و فلفل … به میزان لازم
- شکر مقداری
- دارچین مقداری
- رب گوجهفرنگی نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1.ابتدا گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. سپس لپهها یی را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کرده و بعد دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت و لپه با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سپس به آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید تا خوش طعم و خوشرنگ شود.
2.سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با کمی روغن جداگانه تفت دهید سپس آن را با شکر و دارچین و کمی زعفران و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند.
3.سپس سیب را با کمی آبلیمو و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بپزد و خورش جا بیفتد. البته فقط تا میزانی که له نشود. پس از نیم ساعت که خورش خوب جا افتاد آن را در ظرف کشیده و بخشی از سیبها را میتوانید به عنوان تزئین کنار آن قرار دهید.
روزنامه ایران