بهتر است هنگام تمیز کردن گوشتان از روش های موثری در این زمینه استفاده کنید و مانع این امر شوید و با انجام کارهای خطرناک موجب آسیب به پرده گوش خود نشوید توصیه می کنیم از برخی روش های مراقبتی در زمینه سلامت شنوایی تان بهره بگیرید
دکتر مهدی اکبری شنوایی سنج در خصوص آسیب های وارده به پرده گوش، گفت: آسیب دیدگی یا پارگی پرده گوش علل متعددی دارد که از جمله آنها می توان به ترشحات مایعات داخل گوش، شنیدن صداهای انفجاری، شیرجه زدن در آب و وارد شدن اشیاء خارجی به داخل گوش اشاره کرد.
وی ادامه داد: بسیاری افراد برای پاک کردن گوش خود از گوش پاک کن یا حتی مواد استفاده میکنند همچنین شنیدن صداهای انفجاری که در نزدیکی فرد رخ میدهد میتواند موج شدیدی را وارد گوش کرده و به پارگی پرده گوش بیانجامد.
وی تصریح کرد: تغییرات ناگهانی فشار بین گوش داخلی و گوش خارجی نیز از دیگر عوامل پارگی پرده گوش هستند.
همچنین هنگامی که گوش دچار عفونت میشود، عفونتها تجمع یافته و به پرده گوش آسیب جدی وارد میکند( با توجه به اینکه مقدار عفونت اهمیت زیادی ندارد چرا که ممکن است عفونت کم باشد اما مدت زمان حضور آن در کنار پرده گوش طولانی باشد).
اکبری درباره روشهای تشخیص پارگی پرده گوش خاطرنشان کرد: تشخیص این عارضه برعهده پزشک است اما گاهی وجود ترشحات چرکی مانع از دید درست پزشک جهت تشخیص پارگی پرده گوش میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان