6589+6
بازی های آنلاین چه آسیب هایی به سلامتی ما می زنند و موجب چه تغییراتی در روح و روان ما می شوند کودکان و نوجوانان از طرفداران این گونه باز یها هستند چگونه باید از عوارض اینگونه بازی ها پیشگیری کرد؟

تب داغ بازی‌های آنلاین این روزها میان افراد جامعه زیاد دیده می‌شود و مثل این که افراد نمی‌توانند گوشی‌هایشان را از خود دور کنند به طوری که شاهد هستیم که بازی‌های آنلاین جایگزین ارتباط رودروی افراد با یکدیگر شده است و این بازی‌ها برخلاف بازی‌های دسته جمعی در گذشته هیچ حس عاطفی و انسانی را در فرد ایجاد نمی‌کند.
بازی‌های آنلاین، تفریح یا تهدید؟
حسین ابراهیمی مقدم روانشناس گفت: این بازی‌ها خطراتی را برای افراد به وجود می‌آورد و باعث می‌شود فرد از جمع‌گرایی واقعی در دنیای واقعی به جمع‌گرایی مجازی در فضای مجازی روی بیاورد و به نوعی از دنیای واقعی دوری گزینی کند.
وی افزود: این بازی‌ها به نظر حالت اعتیاد‌آور دارند چون نشانه‌هایی از وابستگی‌ها و دل مشغولی‌های فراوان به وجود می‌آورد و این باعث می‌شود فرد از پیشرفت‌ها و موقعیت‌های دنیای واقعی فاصله بگیرد.
این بار جیب هادر فضای مجازی زده می‌شود
این روانشناس ادامه داد: در بسیاری از موارد دیده شده است که بازی در فضای مجازی منجر به فریب و نیرنگ شده است، به عنوان مثال وقتی فرد با افرادی که آنها را نمی‌شناسد ارتباط برقرار می‌کند نوعی احساس وابستگی و دلبستگی روانی ایجاد می‌شود در صورتی که هیچ شناختی از حالات و روحیات آنها ندارد.
ابراهیمی مقدم تصریح کرد: در این موارد افراد شیاد و کلاه‌برداری هستند که با برقراری ارتباط با آنها فرد مورد اخاذی یا سوءاستفاده مالی و یا مواردی از این دست قرار می‌گیرد.
وی تأکید کرد: جدای موارد ذکر شده افرادی هستند که مشکلات درون‌گرایی‌های شدید یا احساس افسردگی یا کمبود اعتماد به نفس دارند که با انجام این بازی‌ها برا این احساسات‌شان تأثیر گذاشته و افکار پرخاشگری و یا در مواردی خط اقدام به خودکشی اتفاق می‌افتد.
وقتی پایین بودن سرعت اینترنت مشکل‌ساز می‌شود
ابراهیمی مقدم گفت: علاوه بر این همبازی این کاربران در کشورهای دیگر هستند و از طرف دیگر شاهد هستیم در کشور ما سرعت اینترنت پایین است و کاربران در شب‌ها به انجام این بازی‌ها می‌پردازند که عملاً خواب و بیداری آنها دچار مشکل می‌شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اختلال در خواب یا محرومیت طولانی مدت از خواب می‌تواند باعث به وجود آمدن حالت‌های ناخوشایند و حتی در پاره‌ای از موارد مشکلات معده و روده، زخم اثنی‌عشر، کاهش شدید سیستم ایمنی بدن می‌شود و در صورت ادامه یافتن این حالات توهم و هزیان نیز به دنبال خواهد داشت.