می خواهیم روش تهیه آش با طعم انار را به شما آموزش دهیم این آش بسیار لذیذ و تزش مزه است و در این فصل گزینه مناسبی برای پیش غذاست و می تواند بای درمان سرماخوردگی موثر باشد
آش انار یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است. چون انار حاوی آنتی اکسیدان بالاست، این آش انتخاب مناسبی برای روزهای سرد و همچنین هوای آلوده است.
مواد لازم:
- سبزی آش ۱/۲ کیلوگرم
- لپه ۱/۴ لیوان
- برنج ۱/۴ لیوان
- بلغور ۱/۴ لیوان
- گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- پیاز سرخ شده به میزان لازم
- رب انار ۲ قاشق سوپ خوری
- آب انار ۱ لیوان
- نعناع به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- دانه انار ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۵ لیوان
نکته:
در این دستور می توانید به جای لپه از عدس هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
1- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس لپه را به آن اضافه می کنیم و پس از تفت کوتاه با ۵ لیوان آب می پزیم.
2- برنج و بلغور و سبزی آش را اضافه می کنیم . در این میان کوفته قلقلی را آماده می کنیم.
3- گوشت را با پیاز رنده شده و کمی نمک و زرچوبه ورز می دهیم و گلوله های ریزی درست می کنیم. سپس آنها را در روغن تفت می دهیم.
4- آب انار و رب انار را با کوفته قلقلی به آش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد. نمک و فلفل را فراموش نکنید.
5- آش را در ظرف مناسب ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ و دانه های انار تزیین کنید. نوش جان.
وب سایت آشپزباشی