می خواهیم روش تهیه کیک با کشک بادمجان را به شما آموزش دهیم ماده اصلی این کیک بادمجان است که طرفداران زیادی دارد این غذای مجلسی می تواند بهترین گزینه برای تزیین سفره نهار یا شما شما باشد
دیگر یک کیک مانده بود با بادمجان درست کنیم که آن هم در این مطلب به شما آموزش می دهیم. خیلی تعجب نکنید، خیلی هم عجیب نیست، تنها کمی ماست و نان تست باید به مواد اولیه اضافه کنیم.
مواد اولیه:
- نان تست به اندازه کافی
- بادمجان سرخ شده 4 الی 5 عدد
- کشک 1 شیشه کوچک
- پیاز سرخ شده 2 ق غ
- نعنا داغ برای تزیین
- ماست 3 ق غ
- گردوی خرد شده به مقدار لازم
- سیر سرخ شده 1 عدد بزرگ
طرز تهیه:
1- بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
2- سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم. 1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
3- یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند. 1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
4- روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
5- کیک کشک و بادمجان را با گردو خرد شده و نعنا داغ تزیین میکنیم.
وب سایت بیتوته