بیماری شبکوری ناشی از چه عوارضی برای بینایی ما اتفاق می افتد با چه روش هایی می توانیم مانع آن شویم ضعف بینایی در تاریکی شب برگرفته از چه کمبودها و ضعف هایی در بدن بروز می دهد
دکتر محمد کیپور اپتومتریست در خصوص افرادی که دچار عارضه شبکوری هستند گفت: معمولاً افرادی که دچار عارضه شبکوری هستند، بیش از سایرین با مشکلات دید در شب روبرو هستند، همچنین افرادی که به درجاتی از آب مروارید دچار میشوند، از کاهش شدید دید شبانه شکایت دارند.
وی ادامه داد: بیمارانی که به دیابت و یا قند خون بالا دچار هستند، نیز از مشکلات دید در شب رنج میبرند، به علاوه تعداد زیادی از افرادی که عملهای جراحی عیوب انکساری چشم را تجربه نمودهاند، با عوارضی نظیر خیرگی و یا مشاهده هاله در اطراف اجسام در شب مواجه میشوند.
این ابتومتریست پیرامون راهحلهایی که میتواند مقداری از این مشکلات را حل کند، تأکید کرد: اصلاح عیوب انکساری چشم و استفاده از عینکهای مخصوص که دارای پوشش ضد بازتاب هستند میتواند مؤثر واقع شود؛ علاوه بر اینها استفاده از مکملهای غذایی و غنی از ویتامین A و زینک میتواند کیفیت دید شبانه را بهبود بخشد.
وی خاطرنشان کرد: آن دسته از افرادی که عمل لیزیک را تجربه کردهاند، در جهت رفع عوارض احتمالی و اختلالات دید شبانه باید به مراقبین سلامت بینایی مراجعه نمایند.