مواد اولیه:
- پودر ژله آلوئه ورا 1 بسته
- پودر ژله لیمو 1 بسته
- شیر 1 پیمانه
- آب جوش 2یمانه
- آب سرد 1 پیمانه
طرز تهیه:
1: ژله ی لیمو رو با یک پیمانه آب جوش کامل حل کنید بطوریکه ذرات ژلاتین توش کامل حل بشن میتونید بزارید روی حرارت کتری تا حل بشن(بن ماری).بعد 1 پیمانه آب سرد اضافه کنید بریزید داخل لیوانهاتون با هر ضخامتی که دوست دارین و بزارید یخچال تا ببنده.
2: برای لایه دوم یه بسته ژله آلوئه ورا رو با 1 پیمانه آب جوش که کامل حل کردین بزارید از اون حرارت و گرما بیفته (اگه شیر رو یه ژله ی داغ اضافه کنید شیر میبره!)بعد یک پیمانه شیر که قبلا از یخچال بیرون آوردین با ژله مخلوط کنید و روی لایه ژله ی لیمو که بسته شده بریزید.
3: برای لایه ی دوم مثل لایه ی اول درست میکنیم.
4: برای لایه ی 4 مثل لایه ی دوم.
5: برای لایه اخر از ژله ی لیمو استفاده میکنین.
6: در آخر روشو با خامه ی فرم گرفته و لیمو تزیین کنید
نکته:
1- طی درست کردن لایه ها اگه از ژلتون موند و دیدید که بسته شده میتونید روی حرارت غیر مستقیم کتری بگذارید و هم بزنید تا دوباره آب بشه و روی لایه هاتون بریزید.
2- میتونید لایه ها رو کم یا زیاد کنید بستگی به خودتون داره.
3- اگه میخواهید رنگ ژله لیمو پررنگ تر بشه میتونید از رنگ خوراکی زرد رنگ یا از زعفران حل شده استفاده کنید که البته اگه از زعفران استفاده کنید طعم ژله رو عوض میکنه.
وب سایت سوران