گوش آدمی همه امواج صوتی را نمی تواند بشنود. همان گونه که پیش از این یادآور شدیم گوش موجهایی را می تواند بشنود که دارای ارتعاش 20 تا 20000 در ثانیه باشد. اما گروهی از جانوران مانند سگ، می توانند به فراوانیهای بیش از 20000 ارتعاش که شنیدن آنها برای نوع آدمی امکان پذیر نیست پاسخ دهند.
سن یکی از مهمترین عواملی است که تفاوتهایی بین افراد در تیزحسی شنوایی ایجاد می کند. دکتر کرو با هزاران نفر پیر و جوان که سن آنها میان 20 تا 70 سالگی بود آزمایشهای گوناگونی درباره شنوایی انجام داد و دریافت که نواختها یا لحنهایی که فراوانی آنها کمتر از 1000 بود همه گروههای سنی به خوبی می توانستند بشنوند. اما هر چه سن بالاتر رود حساسیت شنوایی برای دامنه هایی با فراوانی بیش از 8000 کاهش می یابد. برای افرادی که سن آنها بین 20 تا 40 سال باشد بالاترین حد 16000 فراوانی است بین سن 40 تا 60 این مقدار به 10000 و برای بالاتر از 60 سال به 8000 فراوانی تنزل می یابد.
دکتر کرو هنگامی که این نقص تدریجی را در شنوایی برای نواختها یا لحنهای بالاتر آشکار ساخت در صدد کشف علت آن برآمد. هر چند بسیای از مردم این عارضه را به پیری نسبت می دهند اما دکتر کرو با طرح آزمایشهای گوناگونی نتیجه می گیرد که کاهش تدریجی در نیروی شنوایی بر اثر افزایش سن به واسطه عیب و نقصی است که در وضع پرده صماخ یا پرده گوش ایجاد می گردد.
این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد