759208_511
این نوع پاستا بسیار خوش طعم و دلچسب است و می تواند شما را با طعم و مزه غذاهای خارجی آشنا کند و شما را سر سفره مردم کشور ایتالیا ببرد این روش طبخ پاستا کاملا جدید با سلیقه و سبک مردم ایتالیا تهیه دیده شده است

 هر وقت حرف از غذاهای ایتالیایی به میان می آید، اولین چیزی که به ذهنمان میرسد پاستا است. البته فقط چند نوع انگشت شمار از پاستا در بین ایرانی ها رایج است، اما باید این را بدانید که چند ده پاستای جور واجور در ایتالیا وجود دارد. یک نوع آن را امروز استفاده کرده ایم.

مواد لازم:

  • ۳ قاشق روغن زیتون
  • ۱ فنجان پیاز خرد شده
  • ۱ عدد هویج پوست کنده و خرد شده
  • ۱ عدد ساقه کرفس خرد شده
  • ۲ حبه سیر له شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
  • ۶ فنجان عصاره مرغ یا سبزیجات
  • ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  • ۲۲۵ گرم پاستای دیتالینی
  • سه و نیم فنجان لوبیا سفید پخته
  • یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه

نکته:

برای پخت لوبیا، می توانید آنها را در طول شب در آب خیس کنید، اگر فرصت این کار را ندارید پس لوبیاها را به مدت یک ساعت در آب جوش خیس کرده و بعد آنها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت جوشیده و نرم شوند (فراموش نکنید که درب ظرف را بگذارید).

طرز تهیه:

1- روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. سیر، فلفل و چاشنی ایتالیایی را اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.

759209_507

2- عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد.

759210_917

759212_513

3- وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر آن را طبخ کنید.

4- قابلمه را از روی حرارت برداشته و جعفری ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

وب سایت آکا ایران