اگر به فکر سلامتی تان هستید توصیه می کنیم سیر مصرف کنید و بدنتان را با این کار در برابر انواع سرطان ها و سکته های قلبی محافظت کنید این گیاه تاثیرات زیادی در سم زدایی از بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن ما دارد
سکته های قلبی؛ دومین عامل مرگ و میر در ایران که گاهی بی صدا و یک شبه می آید و جان ما را می گیرد. پدیده ای شایع که می توان کلید درمان را در یک خوراکی بد بو ولی معجزه آسا یافت. حدس شما درست است از سیر صحبت می کنیم.
این روزها گفتن و شنیدن از اینکه جوانی در اثر سکته قلبی جان از دنیا رفته است دیگر موجب تعجب کسی نمی شود. اتفاقی دلخراش که هر چند از آلودگی های محیطی و استرس های اجتماعی نشأت می گیرد ولی با اعمال برخی تغییرات کوچک در سبک زندگی و از همه مهم تر عادات غذایی می توان تا حدی مانع از بروز آن شد. یکی از کارهای شاید به مذاق برخی خوش نیاید مصرف سیر است.
این گیاه سفید رنگ که بر خلاف قد و قواره کوچکش سرشار از ویژگی ها بی نظیر است می تواند تا حد بسیاری خطر بروز سکته ها و بیماری های قلبی را کاهش دهد.آنچه این قدرت را به سیر می بخشد خاصیت پاک کنندگی آن است که مانع از تجمع پلاک ها و گرفتگی عروق می شود.در یکی از آخرین تحقیقات انجام شده بر بیماران مبتلا به سندروم متابولیک دانشمندان به این نتیجه رسیدند: آن دسته بیمارانی که در طول دوره یک ساله تحقیقات به صورت منظم و روزانه سیر یا مشتقات آن را مصرف می کردند توانسته اند روند بیماری خود را متوقف کنند. اعضای این گروه هیچ یک گرفتگی شریان های قلبی را تجربه نکردند.
بر این اساس، اضافه کردن سیر به برنامه هر روز تا 80 درصد احتمال بروز بسته شدن عروق و سکته های قلبی را کاهش دهد. بنابراین، اگر می خواهید یکی از خطرناک ترین پدیده های زندگی امروز را از خودتان دور کنید بوی بد سیر را به جان بخرید و مصرف منظم آن را فراموش نکنید.
منبع cienceworldreport
انتهای پیام