نان ،برنج و روغن مهمترین عوامل چاق کننده شکم هستند و موجب آسیب به سلامتی مان می شوند و با بروز اضافه وزن در ابتلای ما به انواع بیماری های مضر نقش دارند ماکارونی و پاستا نیز از این قاعده مستثنی نیستند بهتر است در مصرف آن ها تعادل را رعایت کنید
دکتر ابراهیم فلاحی با بیان اینکه نیاز است از همه غذاها استفاده شود، اما برای جلوگیری از چاقی مقدار غذای مصرفی (حجم غذا) کم باشد، اظهار کرد: در این باره نیاز است رسانهها برنامههایی را برای حضور کارشناسان و متخصصین تعذیه برای آگاهسازی مردم ترتیب دهند.
وی با بیان اینکه عامل چاقی، سیبزمینی، برنج و نان نیست بلکه افراد برای تامین نیازهای خود باید علاوه بر این مواد ذکر شده از سبزیجات، میوهجات و لبنیات که دارای انرژی هستند، استفاده کنند، افزود: اگر فردی سالم باشد اما از چاقی رنج میبرد، اگر یک هفته غذا نخورد، طبیعی است که وزنش کم میشود اما این کاهش وزن مقطعی است.
این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه رژیمهای اینترنتی که برای درمان چاقی تجویز میشوند، قبول ندارم، بیان کرد: انجام دستورات رژیمهای اینترنتی باعث ایجاد سنگهای صفراوی، کلیوی، چروک پوست و کم شدن آب بدن میشود و پس از یک هفته فرد به حالت اولیه خود بازمیگردد.
وی کاهش وزن را بحثی تخصصی دانست و با تاکید بر اینکه برای کاهش وزن نیاز است، بافتهای چربی کم شوند، اضافه کرد: باید به منظور جلوگیری از عارضه چاقی علاوه بر کاهش حجم غذا، بخشی از وعده غذایی نیز به سبزیجات (سالاد) اختصاص داده شود.
فلاحی بیان کرد: برای کاهش وزن نیاز نیست برنج، ماکارونی و سیبزمینی حذف شو،د بلکه باید به مقدار کم در وعدههای غذایی از آنها استفاده شود.
(ایسنا)