مواد لازم:
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
- ۳۵۰ گرم پاستا
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده
- ۱ عدد متوسط پیاز
- ۲ حبه سیر
- ۱/۲ پیمانه رب گوجه
- ۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین
- ۱/۷ قاشق چای خوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
طرز تهیه:
1.در یک قابلمه بزرگ از آب نمک در حال جوش ، پاستا ها را بپزید (به میزانی که بیش از حد نرم نشود یا اصطلاحا زیر دندان بیاید) آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.
2.تا پاستا ها می پزند، گوشت را با حرارت متوسط رو به بالا برای 3 تا 5 دقیقه تا دیگر صورتی نباشد ، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). پیاز و سیر را به گوشت اضافه کنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را برای 4 تا 6 دقیقه تا پیاز نرم شود، بپزید(هر از گاهی مواد را هم بزنید).
3.رب گوجه فرنگی، پودر دارچین و پودر فلفل تند را به مواد اضافه کنید، وبرای حدود 2 دقیقه، تا عطر آنها بلند شوند، بپزید. یک و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید، آنرا به نقطه جوش برسانید. حرارت راکم کنید و بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه تاآب مواد اندکی غلیظ شود، قل بزند. سرکه را به مواد اضافه کنید، دوباره به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به پاستا اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
وب سایت آشپز باشی