- زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
- زمان پختن ۳۵ دقیقه
- درجه دشواری آسان
- مناسب برای ۴ نفر
- وعده غذایی اصلی، شام و ناهار
مواد لازم:
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد متوسط
- هویج ۲ عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- گوشت ۴۵۰ گرم
- سس گوجه ۲ پیمانه
- آرد ۱ پیمانه
- پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- رزماری ۱/۴ پیمانه
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- شیر پرچرب ۱/۲ پیمانه
نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا:
۱- برای تهیه این دستور، پیاز را ریز خرد کنید.
۲- برای تهیه این دستور، هویج را ریز خرد کنید.
۳-در این دستور، از گوشت راسته چرخ کرده، استفاده کنید.
۴- در این دستور، از سس گوجه فرنگی خانگی، استفاده کنید.
۵- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.
۶- برای این دستور، از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.
۷- برای این دستور،از رز ماری خشک و خرد شده، استفاده کنید.
۸- در این دستور، از کره آب شده، استفاده کنید.
طرز تهیه:
1. از قبل، فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد، گرم کنید. در ماهیتابه ای بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط، گرم کنید.پیاز و هویج را در آن بریزید، بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید.برای 6 تا 8 دقیقه، تا نرم شوند، بپزید(مدام مواد را هم بزنید). گوشت را به مواد اضافه کنید و برای 3 تا 5 دقیقه، تا دیگر صورتی نباشد، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. وقتی مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد برای 8 تا 10 دقیقه، تا غلیظ شود، قل بزند(هر ازگاهی مواد را هم بزنید). مواد را کنار بگذارید.
2. در ظرفی، آرد، رنده پنیر پارمزان، بیکینگ پودر، رز ماری و یک دوم قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. میان آن را گود کنید و کره و شیر را به آن اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر درآید.
3. از قالب های تک نفره (با گنجایش حدود 220 گرم)،استفاده کنید. با قاشق از مواد گوشتی در قالب ها بریزید و روی آن مقداری خمیر بگذارید. قالب ها را در سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه پایین فر قرار دهید، به مدت 10 تا 12 دقیقه تا روی آن طلایی شود و خلال دندانی که در خمیر فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد