756295_472
این الویه بسار خوش مزه و لذیذ است و می تواند با طعمی متفاوت آشنایتان کند الویه امروز با مزه لبو مخصوص این فصل از سال است پیشنهاد می کنیم آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید

در این مطلب دستور تهیه سالاد الویه را برایتان نوشته‌ایم که برای شام گزینه‌ مناسبی هست. همچنین رول اسفناج با آن همه خاصیت برایتان بهترین گزینه هستند.

مواد لازم:

تخم مرغ……………………………………………….۳ عدد

سیب زمینی………………………………………….۳ عدد

سینه مرغ………………………………………….یک تکه

خیارشور خرد شده…………………………یک پیمانه

نخود فرنگی…………………………………….یک پیمانه

ذرت…………….نصف پیمانه (از این ذرت کنسروی‌ها)

لبو………………………………………………………..دو عدد

زیتون سیاه………………………………………….مقداری

سس مایونز………………………………..به میزان لازم

نمک…………………………………………..به میزان لازم

طرز تهیه:

1.ابتدا سینه مرغ را شسته و بگذارید در قابلمه‌ای پر از آب تا خوب بپزد و بعد از اینکه مرغ خوب پخته شد و آب آن تمام شد سینه مرغ پخته شده را ریز خردکنید.

2.همچنین تخم مرغ‌ها و سیب زمینی‌ها و لبو را هرکدام به طور جداگانه بگذارید تا خوب بپزند و پس از اینکه مطمئن شدید که خوب پخته شدند هرکدام را جداگانه ریز خرد کنید.

3.سپس مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را با هم مخلوط کنید. از سوی دیگر خیارشور و زیتون سیاه خرد شده و نخود فرنگی و ذرت را نیز به کل مخلوط اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.

4.بعد نمک و سس مایونز را به مخلوط بیفزایید، هرچقدر که دوست دارید سس مایونز بزنید.

رول اسفناج:

مواد لازم برای خمیر:

اسفناج ریز خرد شده و پخته شده…………یک فنجان

آرد سفید………………………………………..5/2 پیمانه

بکینگ پودر…………………..یک قاشق غذاخوری

خمیر مایه……………………….یک قاشق غذاخوری

شیر……………………………………………….نصف پیمانه

ماست…………………………………………..نصف فنجان

روغن مایع…………………………..یک چهارم پیمانه

نمک……………………………..نصف قاشق چایخوری

شکر…………………………………یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر:

ابتدا شیر و روغن و اسفناج را با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر را نیز روی مخلوط ماست بپاشید. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی بقیه مواد الک کنید. سپس با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر به اصطلاح به دست آید ممکن است یه کم چسبنده باشد ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش را از دست ندهد. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت کند.

سپس به مدت 10 دقیقه خمیر را داخل فر با حرارت 170 درجه بگذارید و سپس آن را بیرون آورید.

در پایان:

خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و مواد را رویش پهن کنید. و آن را رول کنید. آن را داخل کیسه فریزر گذاشته و بگذارید در یخچال تا خنک شود اگر خمیر را باز بگذارید رول‌های شما خشک می‌شود.

روزنامه ایران