مواد لازم:
تخم مرغ……………………………………………….۳ عدد
سیب زمینی………………………………………….۳ عدد
سینه مرغ………………………………………….یک تکه
خیارشور خرد شده…………………………یک پیمانه
نخود فرنگی…………………………………….یک پیمانه
ذرت…………….نصف پیمانه (از این ذرت کنسرویها)
لبو………………………………………………………..دو عدد
زیتون سیاه………………………………………….مقداری
سس مایونز………………………………..به میزان لازم
نمک…………………………………………..به میزان لازم
طرز تهیه:
2.همچنین تخم مرغها و سیب زمینیها و لبو را هرکدام به طور جداگانه بگذارید تا خوب بپزند و پس از اینکه مطمئن شدید که خوب پخته شدند هرکدام را جداگانه ریز خرد کنید.
3.سپس مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را با هم مخلوط کنید. از سوی دیگر خیارشور و زیتون سیاه خرد شده و نخود فرنگی و ذرت را نیز به کل مخلوط اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.
رول اسفناج:
مواد لازم برای خمیر:
اسفناج ریز خرد شده و پخته شده…………یک فنجان
آرد سفید………………………………………..5/2 پیمانه
بکینگ پودر…………………..یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه……………………….یک قاشق غذاخوری
شیر……………………………………………….نصف پیمانه
ماست…………………………………………..نصف فنجان
روغن مایع…………………………..یک چهارم پیمانه
نمک……………………………..نصف قاشق چایخوری
شکر…………………………………یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:
سپس به مدت 10 دقیقه خمیر را داخل فر با حرارت 170 درجه بگذارید و سپس آن را بیرون آورید.
خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و مواد را رویش پهن کنید. و آن را رول کنید. آن را داخل کیسه فریزر گذاشته و بگذارید در یخچال تا خنک شود اگر خمیر را باز بگذارید رولهای شما خشک میشود.