789++

گل بابونه چه خاصیت هایی برای سلامتی ما دارد و باعث چه تغییراتی در بدن ما می شود آیا در درمان سینوزیت می تواند به ما کمک کند طب سنتی چه توصیه هایی در این زمینه به افراد مبتلا به سینوزیت می کند

«مریم نواب‌زاده» گفت: در قسمت‌هایی از صورت مجراهایی وجود دارد که وقتی عفونی می‌شوند، ملتهب شده و مخاط موجود در آن‌ها به‌راحتی تخلیه نمی‌شوند در نتیجه باعث بروز عوارضی شده که به این حالت سینوزیت گفته می‌شود.

وی افزود: سینوزیت در همه سنین نشانه از تولید نزله‌ها «یعنی اخلاط کثیف و مزمن به عبارتی همان آب بینی» در سر، کم‌خونی ارثی، بلغم، کبد چرب، نفخ شکم و بیماری هورمونی است و تزریق آنتی‌بیوتیک‌ها در این بیماری ناموفق هستند، چون چرک‌های فقط خشک می‌شوند و لیکن ذات آن در عروق باقی می‌مانند.

نواب‌زاده تصریح کرد: در طب سنتی شخصی که سینوزیت دارد در حقیقت نیم تنه‌اش در بالا سرد است و تند تند مریض می‌شود، اما این شخص کف پاهایش می‌سوزد و باید این سوختن به‌علت غلظت خون و یا چربی خون درمان شود و باید اول سینوزیت او را درمان کرد و سپس کف پاها را آرام کرد.

وی افزود: مغزی که ضعیف باشد، حجم مواد زائد و لزج و بلغمی تولیدی آن نیز زیاد می‌شود و اگر این موادها به‌درستی از بدن خارج نشوند، به مرور در مجاری دفعی باقی مانده و تولید عفونت می‌کنند که سینوزیت هم یکی از مصادیق آن است.

این پزشک و محقق طب اسلامی اظهار کرد: از طرفی توصیه‌های دینی مبنی بر استنشاق آب داخل بینی و چرخاندن آب داخل دهان و حلق با هر بار وضو گرفتن، دارای حکمت‌های متعددی و از جمله پیشگیری از تجمع این مواد زائد در مجاری دفعی است.

علامت اصلی سینوزیت در دهای ضربان‌دار و احساس فشار در صورت

نواب‌زاده گفت: علامت اصلی سینوزیت دردهای ضربان‌دار و احساس فشار در صورت است که با خم شدن به جلو بدتر می‌شود.

وی با بیان این‌که سینوزیت پیشانی باعث درد در بالای ابرو می‌شود و پیشانی در هنگام لمس ممکن است دردناک باشد، تصریح کرد: سینوزیت فکی باعث درد در فک فوقانی و دندان ها و گونه می‌شود و ممکن است با درد دندان اشتباه شود.

این پزشک و محقق طب اسلامی با اشاره به این‌که التهاب سینوس‌های بالای بینی باعث درد در اطراف و بین چشم‌ها و اطراف بینی می‌شود، افزود: التهاب سینوس‌های اطراف گوش می‌تواند باعث گوش درد، درد گردن و یا کتف‌ها ، درد در پشت چشم‌ها و یا در بالای سر و یا ناحیه گیج‌گاهی شود.

نواب‌زاده اظهار کرد: سینوزیت می‌تواند باعث افزایش تب، ضعف بدن، احساس خستگی، از میان رفتن حس چشایی، بویایی و سرفه‌های خلط‌دار شب هنگام شود.

وی خاطرنشان کرد: درمان سینوزیت بر دو پایه باز کردن مجاری سینوس‌ها و کاهش ساخت ترشحات استوار است.

این پزشک و محقق طب اسلامی با بیان این‌که برای درمان سینوزیت باید حتماً از بخور به‌ویژه بخور بابونه استفاده شود، افزود: چکاندن روغن‌های بنفشه پایه کنجد و سیاهدانه درون بینی، دود و بخور عنبر نسارا، استفاده از انفیه‌های طبی و گرم نگه داشتن سینوس‌ها بسیار مهم است.

(ایسنا)،