اگر می خواهید ساندویچ خرچنگ را به روش سرآشپز های تایلندی تهیه کنید با ما همراه شوید و این غذای مقوی را امتحان کنید پیشنهاد ما را از دست ندهید و این ساندویچ لذیذ را تهیه کنید
ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی ساندویچ اشتها آوری که روی آن با ترکیب سنتی آواکادو , زنجبیل و خرچنگ پوشانده شده است. غذایی کامل برای یک روزتان می باشد.
مواد لازم :
- آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
- ریشه زنجبیل , رنده شده : 2 سانتیمتر
- ساقه گیاه لیمو , ریز خرد شده : 2 سانتیمتر
- سس مایونز : 5 قاشق غذاخوری
- نان تست و برشته : 2 برش بزرگ
- آواکادوی رسیده : 1 عدد
- گوشت پخته خرچنگ : 150 گرم
- فلفل سیاه , تازه آسیاب شده : مقداری
- برگ ریز گشنیز : مقداری جهت تزیین
طرز تهیه:
2. یک قاشق غذاخوری سس مایونز را به آرامی بر روی هر برش نان بمالید .
3. آواکادو را نصف نموده , هسته آن را جدا نمایید . آن را نازک پوست نموده و حلقه نمایید , سپس برش های آواکادو را روی نان قرار داده و روی آنها آب لیمو بریزید .
4. گوشت خرچنگ را با قاشق روی آواکادو گذاشته و باقیمانده آب لیمو را اضافه نمایید . سس مایونز باقیمانده را با فلفل تازه آسیاب شده مخلوط نموده و با قاشق روی مواد بریزید و روی آن را با برگ گشنیز تازه تزیین و بلافاصله سرو نمایید .