اگر می خواهید جوجه کباب را با روشی جدید و طعمی متفاوت تهیه کنید پیشنهاد می کنیم از این روش طبخ کمک بگیرید و جوجه کباب تیکا را امتحان کنید عطری که در این جوجه کباب به فیله های مرغ داده می شود آن را بسیار دلپذیر می کند
مواد لازم:
فیله ی ران جوجه: 750 گرم
پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
سیر (له یا خرد شده): 2 حبه
زنجبیل تازه (رنده شده): 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش (تازه): 2 قاشق غذاخوری
گشنیز (ساطوری شده): 3 قاشق چایخوری
زیره سیاه (ساییده شده): 3 قاشق چایخوری
ادویه گارام ماسالا: 3 قاشق چایخوری
ماست نه زیاد رقیق و شیرین: 90 گرم
سیخ چوبی: 30 عدد
به جای سیخ چوبی، میتوانید از سیخ باریک فلزی هم استفاده کنید، درصورتیکه به تعداد کافی داشته باشید.
طرز تهیه:
فیله ها را به تکه های 3 سانتی خرد کنید. سیخ ها را از چند ساعت قبل در آب سرد بخیسانید. پیاز، سیر، زنجبیل، آب لیمو و ادویه ها را در خرد کن برقی خوب خرد کنید. سپس با ماست و نمک مخلوط کنید. در هر سیخ، 4 تکه گوشت بزنید و در یک ظرف بزرگ دردار بچینید. روی جوجه ها را با مخلوط آماده شده، کاملا” بپوشانید. درپوش ظرف را گذاشته و به مدت چند ساعت یا در طول شب در یخچال نگاه دارید.
جوجه ها را روی ذغال یا کباب پز برقی بیزید و نوش جان کنید.