اگر می خواهید کوکویی شیرین تهیه کنید پیشنهاد امروز ما کوکوی ذرت و سیب زمینی است این کوکو با سس مخصوص باید سرو شود که دستور تهیه آن را نیز در ادامه مطلب برایتان آورده ایم
مواد لازم برای کوکو:
سیب زمینی خام (درشت رنده شده): 2 عدد بزرگ
ذرت (کنسروی): 250 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
پیازچه(خرد شده): 6 عدد
آرد سوخاری: 50 گرم
ادویه گارام ماسالا: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را هم بزنید. آب سیب زمینی را گرفته، با ذرت، تخم مرغ، پیازچه، آرد سوخاری و گارام ماسالا مخلوط کنید. در تاوه مقداری روغن داغ کنید. یک قاشق از خمیر آماده شده را در روغن ریخته و هر دو طرف کوکو را سرخ کنید. به همین ترتیب همه ی کوکوها را سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. در حین پخت، هر وقت روغن تاوه تمام شد، مجددا” مقداری دیگر روغن بریزید.
مواد لازم برای دیپ:
ماست چکیده: 150 گرم
برگ نعنا (خردشده): 2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ شیرین: 2 قاشق چایخوری
برای تهیه ی دیپ، تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.