می خواهیم در این مطلب روش تهیه پفک خانگی را به شما آموزش دهیم این پفک سالم و بی خطر نسبت به پفک های آماده از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است و می تواند یک میان وعده مناسب برای فرزندانتان باشد
در زیر طرز تهیه پفک خانگی را میخوانید:
مواد لازم :
آرد الک شده -100 گرم
کره -90 گرم
پنیر رنده شده ( پنیر چدار یا گودا )- 100 گرم
نمک یا هرطعم دهنده دلخواه- به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را از قبل گرم کنید . کره را به مدت 45 ثانیه در مایکروفر گرم کنید تا نرم شود . آرد و پنیر را اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید . در صورت تمایل می توانید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید .
با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه می شود . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا صاف شود هر چه ضخامت آن کمتر باشد تردتر خواهد شد . سپس در فر با درجه 190 سانتی گراد به مدت حدود 12 دقیقه بگذارید تا روی پفک ها طلایی شود .
منبع:روزنامه خراسان