770874_751
اگر از مصرف نان های ساده خسته شده اید در این مطلب می خواهیم روش تهیه نان موز را به شما آموزش دهیم این نان بسیار خوش عطر و طعم است و می تواند گزینه مناسبی برای میان وعده فرزندانتان باشد

 خیلی ها به درست کردن انواع نان ها علاقه دارند. در این مطلب نوعی نان که در آن از موز استفاده شده را به شما آموزش می دهیم. استفاده از موز رسیده در این نان آن را بسیار خوشمزه می کند، آن را بعنوان صبحانه و یا عصرانه میل کنید.

مواد لازم:

  • به میزان لازم روغن زیتون
  • ۲ پیمانه  آرد
  • ۲ قاشق چای خوری  بیکینگ پودر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۳ عدد موز
  • ۲ قاشق غذاخوری آب سیب
  • ۱۲۵ گرم کره
  • ۲ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۵۰ گرم گردو

طرزتهیه:

1. از قبل، فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد، گرم کنید. قالب نان (1 لیتری) را با روغن زیتون اندکی چرب کنید و آرد پاشی نمایید. آرد اضافی را با ضربه زدن به قالب از آن خارج کنید.

2. در کاسه ای، موز ها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید. آب سیب را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

3. در ظرفی دیگر، کره را با قاشق چوبی بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.

4. آرد، پودر دارچین، عسل و ترکیب موز (با آب سیب) را به آن اضافه کنید و هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). (در صورت تمایل) گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

5. خمیر را با کمک قاشق در قالب بریزید و در فر قرار دهید و به مدت حدود 40 دقیقه تا طلایی و مغز پخت شود، بپزید. برای اینکه از مغزپخت شدن کیک اطمینان حاصل کنید ،خلال دندانی را در وسط کیک فرو ببرید وبعد از 5 ثانیه بیرون بیاورید. اگر تمیز باشد، کیک شما مغز پخت شده است.

6. کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا اندکی خنک شود. سپس آن را بر روی توری برگردانید، تا کاملا خنک شود. آن را برش دهید و سرو کنید.وب سایت آشپز باشی: