مواد لازم:
- به میزان لازم روغن زیتون
- ۲ پیمانه آرد
- ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۳ عدد موز
- ۲ قاشق غذاخوری آب سیب
- ۱۲۵ گرم کره
- ۲ عدد بزرگ تخم مرغ
- ۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین
- ۲ قاشق غذاخوری عسل
- ۵۰ گرم گردو
طرزتهیه:
1. از قبل، فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد، گرم کنید. قالب نان (1 لیتری) را با روغن زیتون اندکی چرب کنید و آرد پاشی نمایید. آرد اضافی را با ضربه زدن به قالب از آن خارج کنید.
2. در کاسه ای، موز ها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید. آب سیب را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
3. در ظرفی دیگر، کره را با قاشق چوبی بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.
4. آرد، پودر دارچین، عسل و ترکیب موز (با آب سیب) را به آن اضافه کنید و هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). (در صورت تمایل) گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
5. خمیر را با کمک قاشق در قالب بریزید و در فر قرار دهید و به مدت حدود 40 دقیقه تا طلایی و مغز پخت شود، بپزید. برای اینکه از مغزپخت شدن کیک اطمینان حاصل کنید ،خلال دندانی را در وسط کیک فرو ببرید وبعد از 5 ثانیه بیرون بیاورید. اگر تمیز باشد، کیک شما مغز پخت شده است.
6. کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا اندکی خنک شود. سپس آن را بر روی توری برگردانید، تا کاملا خنک شود. آن را برش دهید و سرو کنید.وب سایت آشپز باشی: