علاقه مندان به ترشی جات و لواشکهای فلهای بهتر است اقدام به خرید نوع دست ساز و بدون بسته بندی آن ها نکنند و سعی کنند از خرید انواع فله آن ها خودداری کنند چون به سلامتی شان آسیب های زیادی وارد می کنند
ظاهر جذاب و رنگهای زیبا و متنوع لواشکهایی که عموماً در مراکز تفریحی و تفرجگاههای شمال تهران عرضه میشود، هر بینندهای را مسحور و وسوسه خرید و خوردن آنها را به جان افراد میاندازد. اما کمتر کسی است که ملاحظات بهداشتی این محصولات را در نظر بگیرد. این درحالی است که مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو به صورت کاملاً رسمی از سرطانزا بودن این محصولات خبر داد.
دکتر حسین رستگار با بیان اینکه تمامی آلوچهها و لواشکهای فلهای که در تفرجگاههای تهران عرضه میشود، سرطانزا هستند، گفت: «تمام آزمایشها از 21 نمونه آلوچه و لواشکهای فلهای که توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جمعآوری شدهاند، حاکی از غیرسالم بودن این محصولات داشتند.» وی استفاده از رنگهای غیرمجاز را در تمام این محصولات را تأیید کرد و ادامه داد: «متاسفانه از رنگ صنعتی «تارتاراوین» در برخی از نمونههای مورد آزمایش استفاده شده بود. درحالی که این رنگ صنعتی سرطانزا بوده و به هیچعنوان قابل استفاده در محصولات غذایی نیست.»
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو همچنین از آلودگی میکروبی در 50 درصد از 21 نمونه آزمایش آلوچه و لواشک خبر داد و گفت: «آنچه مسلم است این قبیل تنقلات فلهای از سلامت لازم برخوردار نیستند.» رستگار تاکید کرد: «آلوچه و لواشکهای فلهای در مکانهای غیرمجاز تهیه شده و به هیچ عنوان صنعتی نیستند