این غذای سنتی مکزیکی که به همراه سس مخصوص به خود باید سرو شود را در این مطلب برایتان آورده ایم می خواهیم با روش تهیه این غذای امریکایی آشنا شوید البته اگر با غذاهای گوشتی تند مشکلی ندارید
انواع گوشتهای مزهدار شده با سس چیلی که روی باربیکیو کباب میشوند، یک بشقاب غذای مکزیکی را تشکیل میدهند.
Mexican Mixed Grill یک بشقاب غذای مکزیکی تند با چندین نوع کباب مختلف است؛ سوسیس،مرغ و گوشت گوساله. هر کدام از این مواد را میتوانید کم یا زیاد کنید. آماده کردن این غذا حداقل 1 ساعت زمان میبرد. برای پختن آن نیاز به گریل کردن دارید.برای درست کردن این غذا نیاز به سس چیلی دارید. اگر اهل غذاهای تند هستید غذای چیلی آمریکایی را از دست ندهید.
مقدار مواد مغذی این غذا برای هر نفربه شرح زیر است: کالری 396 گرم، کالری موجود در چربی 57 درصد، پروتئین 33 گرم، چربی 25 گرم، چربی اشباع شده 9 گرم، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر 1.1 گرم، سدیم 901 میلی گرم، کلسترول 113 میلی گرم.
مواد لازم:
- 450 گرم سوسیس مرغوب گوشت
- 450 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
- 450 گرم گوشت بدون استخوان سردست گوساله
- 450 گرم گوشت راسته گوساله
- 200 گرم پیازچه
- 200 گرم فلفل چیلی
- ⅓ پیمانه سس پرتقال
- ½ پیمانه سس فلفل قرمز چیلی
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری مخلوط ادویههای مختلف
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
1.چربی گوشت بدون استخوان سردست را جدا کرده و با ضخامت نیم سانتیمتر برش میزنیم.
2.رانهای مرغ را به همراه گوشت سردست گوساله و همچنین راسته گوساله با آب شستشو میدهیم و با حوله کاغذی خشک میکنیم.
3. گوشت راسته را از پهنا و در تکههایی با ضخامت نیم سانتیمتر برش میزنیم. اگر ضخامت هر کدام از برشهای گوشت بیش از نیم سانتیمتر است آن را با سلفون پوشانده و با هاونگ یا گوشت کوب به آرامی میکوبیم تا ضخامتش به نیم سانت برسد.
4. داخل یک تابه لبهدار، مرغ را به صورت لایه لایه در سس پرتقال خوابانده و کاملا با آن میپوشانیم. برشهای گوشت سردست را در در یک تابه لبهدار دیگر به صورت لایه لایه با سس فلفل قرمز چیلی پوشانده، روی ظرف را میپوشانیم و حداقل 03 دقیقه تا 1 شبانه روز در یخچال نگه میداریم.
5. کمی قبل از گریل کردن، دو طرف برشهای گوشت راسته را به نمک و فلفل آغشته میکنیم.
6. پیازچهها را با آب شسته و تمیز کرده و خرد میکنیم.
7. پیازجه و فلفل چیلی را در کاسهای پهن با روغن مخلوط میکنیم.
8. پیازچهها را همراه با فلفل چیلی و سوسیس روی باربیکیو کباب میکنیم تا پیازچهها و فلفل چیلی به خوبی قهوهای رنگ شده و سوسیسها کاملا مغز پخت شوند (درب گریل گازی را بسته نگه میداریم، زمان مناسب پخت برای هر کدام: 2 تا 3 دقیقه برای پیازچه و 5 تا 8 دقیقه برای فلفل و سوسیسها).
9. سپس آنها را به یک دیس یا سینی بزرگ انتقال میدهیم.
10. برشهای گوشت راسته، سردست و مرغ را روی صفحه گریل خوابانده (درب گریل گازی را بسته نگه میداریم) 5 تا 8 دقیقه نگه میداریم تا رنگ صورتی مرکز گوشت مرغ و سردست از بین رفته و گوشت راسته نیز طبق ذائقه شما کباب شود. (برای امتحان برش میزنیم).
11. برشهای گوشت را همراه با سبزیجات و سوسیسها بر روی سینی چیده و در صورت لزوم نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
وب سایت پارسه گرد