chek

با صنعتی شدن هرچه بیشتر زندگی ، میزان افرادی که دچار افسردگی هستند نیز بیشتر می شود. افراد زیادی هستند که برای درمان افسردگی خود به روان پزشک مراجعه می کنند و دارو های ضد افسردگی می خورند. اما مصرف این دارو ها به چه قیمتی ؟ تحقیقات نشان داده است که مصرف دارو های ضد افسردگی به خصوص در زنان باعث کاهش میل جنسی می شود.

دکتر لئونارد دراگاتیس می‌گوید، «تا اینجا متداول‌ترین علت مشکل جنسی خانم‌ها، داروهایی است که برای درمان افسردگی‌شان به آنها می‌دهیم.» درواقع، تقریباً یک سوم خانم‌هایی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند متوجه می‌شوند که میل جنسی شان کاهش یافته است.

تقریباً اینطور عمل می‌کند:

پزشکان زیادی داروهای ضدافسردگی تجویز می‌کنند که با بالا بردن سروتونین (که شادی‌آور است) در مغز عمل می‌کند. بااینکه این خیلی خوب است و برای کسانی که داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند فایده‌بخش می‌باشد، اما عارضه‌جانبی که با خود همراه دارد این است که وقتی میزان سروتونین بالاست، مغز با کاهش دوپامین جبران می‌کند و دوپامین برای تحریک و جاذبه جنسی و همچنین ارگاسم لازم است.

برای خانم‌های متاهل، انتخاب بین داروهای ضدافسردگی یا زندگی عشقی‌شان، انتخاب سختی می‌تواند باشد. از یک طرف، داروهای تقویت‌کننده روحیه واقعاً جانشان را نجات می‌دهد؛ از طرف دیگر، خجالت، احساس گناه و تنهایی که با کاهش میل‌جنسی برایشان به همراه دارد، به روابطشان آسیب زده و افسردگی‌شان را حتی بیشتر از قبل می‌کند.

درمورد خانم‌های مجرد چطور؟

استفاده از داروهای ضدافسردگی تاحدی می‌تواند بر میل جنسی آنها اثر بگذارد که از شروع هر رابطه‌ای فرار خواهند کرد زیرا این موادشیمیایی تمام احساسات آنها را نابود می‌کند.

به طور خلاصه، اگر میل جنسی‌تان تحت‌الشعاع قرار بگیرد، کل زندگی عشقی‌تان تحت‌الشعاع قرار خواهد گرفت.

راهکار چیست؟

متاسفانه هیچ راهکار ساده‌ای در دسترس نیست. برای بسیاری از خانم‌هایی که با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند، زندگی بدون میل‌جنسی بهتر از زندگی بدون داروهایشان است. برخی خانم‌ها راه‌های دیگری برای تقویت میل‌جنسی‌شان پیدا می‌کنند و گاهی تنظیم میزان داروی مصرفی کمکشان می‌کند. و با اینکه امروزه نوع زنانه ویاگرا در دنیای داروها مورد بحث است، تاکنون چیزی در بازار موجود نبوده است.

تا آن روز، یا باید خندیدن را انتخاب کنید، یا رابطه‌جنسی را!