+

 

 چه مواد غذایی حاوی ویتامین سی هستند و به غیر از پرتقال چه مواد خوراکی می توانیم استفاده کنیم این ویتامین چه تاثیراتی روی سلامت بدن ما میگذارد و برای درمان چه بیماری هایی می توان از آن کمک گرفت

ویتامینC از جمله ویتامین‌هایی است که همه افراد برای ادامه زندگی به آن نیاز دارند. این ویتامین فواید بسیاری از جمله کمک به رشد و ترمیم بافت‌ها و استخوان‌ها، درمان زخم‌ها و همچنین درمان سرماخوردگی,سرطان, آسم و سکته مغزی,اختلالات قلبی عروقی, آب مروارید و کلسترل بالا را دارد. علاوه بر این، ویتامین C به جذب مواد معدنی در بدن کمک می‌کند.

بهترین شکل مصرف این ویتامین به صورت خام است و پختن یا نگهداری طولانی‌ مدت ممکن است میزان این ویتامین را کاهش دهد. کمبود این ویتامین ارزشمند در بدن موجب کم‌خونی، التهاب و خونریزی لثه، افزایش عفونت‌های قسمت‌های مختلف بدن، به هم خوردن تعادل و سلامتی پوست و مو، کاهش متابولیسم و افزایش وزن و درد و ورم مفاصل می‌شود.
ویتامین C که ویتامینی محلول در آب است مدت زمان کسالت و بیماری افراد به‌ خصوص بیماری سرماخوردگی و شدت و علائم آن را کاهش می‌دهد. بیشتر افراد بر این باور هستند که پرتقال منبع غنی ویتامین C است در صورتی که پرتقال در مقایسه با میوه‌ها و سبزیجات دیگر مقادیر کمتری از این ویتامین را دارد.
در اینجا به 12 ماده غذایی اشاره می‌کنیم که سطح ویتامین C آن‌ها بیشتر از پرتقال است:
فلفل تند، فلفل دلمه‌ای قرمز، فلفل دلمه‌ای سبز، کلم پیچ، کلم بروکلی، پاپایا، توت‌ فرنگی، گل کلم، کلم بروکسل، آناناس، کیوی و انبه از جمله مواد غذایی سرشار از ویتامین C  هستند.