biotin1

این ویتامین در شیر، جگر، زرده تخم مرغ و بعضی سبزیجات وجود دارد و توسط باکتریهای روده نیز تولید می شود. این ویتامین به حرارت بالا حساس است. بیوتین بعنوان کوآنزیم بعضی آنزیمها کاربرد دارد.
با توجه به اینکه در روده انسان توسط باکتریها ساخته می شود کمبود آن نادر است. در سفیده تخم مرغ پروتئینی بنام آویدین وجود دارد که در صورت مصرف سفیده تخم مرغ خام این پروتئین با بیوتین ترکیب و موجب عدم مصرف آن می گردد. لازم به ذکر است که در اثر پختن تخم مرغ این اثر از بین می رود.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد