نوع دیگری از پیده ترکیه را آموزش میدهیم که خمیر آن خانگی است این رسپی بسیار عالی است و توسط آشپز معروف ترکیه آموزش داده شده است
مواد لازم:
آرد 5 لیوان
خمیر مایه نصف پاکت
نمک و آب
مواد داخلی:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 2 عدد
رب 1 قاشق
جعفری یک دسته
نمک و فلفل سیاه-روغن زیتون- آب
کره
طرز تهیه :
در یک کاسه آرد را می ریزیم رویش نمک ریخته وسطش را گود کرده خمیر مایه را می ریزیم روی خمیر ماسه آب ولرم ریخته ابتدا خمیر مایه را با آب مخلوط میکنیم تا بخوبی حل شود از کناره ها به آرامی آرد را مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر شود و بدست نچسبد.
برای درست کردن مواد داخلی گوشت چرخ شده را در یک ظرف ریخته پیازهار اریز خرد میکنیم و جعفری را هم ریز خرد میکنیم , رب, نمک و روغن زیتون می ریزیم و خوب ورز میدهیم کمی آب می ریزیم ورز میدهیم تا مواد نرم تر شود از خمیر تکه هایی برداشته و در دست گرد میکنیم روی سطح کار آرد می ریزیم روی خمیرها را آرد ریخته و با وردنه به شکل بیضی باز میکنیم و در وسط خمیر مواد گوشتی را می ریزیم و با دست به همه جای خمیر پهن میکنیم کناره های خمیر را خیلی کم تا کرده و دو طرفش را با انگشتان به هم فشار میدهیم تا بچسبد روی کاغذ روغنی چیده 10 دقیقه استراحت می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم وقتی پخت رویش کره ذوب شده می دهیم و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد