این ویتامین که بعنوان ویتامین انعقاد خون شناخته می شود نقش مهمی در انعقاد خون در هنگام خونریزی ها ایفا می کند. ویتامین K در سبزیجات برگی شکل مثل کلم، کاهوی سبز تیره و شلغم به مقدار فراوان یافت می شود و به مقدار کمتر در میوه جات، غلات، تخم مرغ و گوشتها موجود می باشد. باکتریهای روده نیز مقداری از این ویتامین را در بدن تولید می کنند. این ویتامین به نور و مواد قلیایی حساس است ولی در اثر پختن غذا از بین
نمی رود. مهمترین نقش آن کمک به انعقاد خون در هنگام خونریزی است. همچنین این ویتامین در تشکیل استخوان نیز نقش دارد.
مهمترین علت کمبود ویتامین K خونریزی طولانی است که در موارد شدید می تواند منجر به کم خونی شود.
این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد