املاح به گروهی از ریز مغذی ها مانند کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، روی و … اطلاق می شود که نقشهای مختلفی در بدن ایفا می نمایند. بیشتر آنها برای بدن ضروری می باشند و می بایست از طریق مصرف مواد غذایی برای بدن فراهم گردند.
املاح بر اساس مقدار مورد نیاز برای بدن به دو دسته کلی املاح عمده و املاح جزئی تقسیم می شوند. مثلا کلسیم و فسفر که حدود 100 میلی گرم در روز مورد نیاز هستند جزء املاح عمده و عناصری مانند آهن و سلنیوم که به مقدار خیلی کمتر (حدود 15 میلی گرم در روز) مورد نیاز است در گروه املاح جزئی جای
می گیرند. املاح حدود 5-4% وزن بدن را تشکیل می دهند که حدود 50% این وزن را کلسیم و 25% آن را فسفر تشکیل می دهند.
این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد