جذب آهن در حضور ویتامین C، گوشت و پروتئیهای حیوانی افزایش و یا مصرف چای، قهوه و مصرف زیاد مواد کلسیم دار مثل شیر و ماست کاهش می یابد. بنابراین برای جذب بهتر آهن می توان همراه با مصرف گوشت از سبزیجات حاوی ویتامین C یا مقداری آبلیمو استفاده نمود و از مصرف چای و قهوه بعد از غذا
پرهیز نمود.
کمبود: کمبود آهن منجر به کم خونی می گردد و عوارض کم خونی مانند خستگی زودرس سرگیجه، ایجاد صدا در گوش، رنگ پریدگی و ناخنهای نازک و مقعر و ریزش مو ظاهر می گردد.
این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد