index

این کمبود بیشتر در کودکان زیر 5 سال شایع است. بنابراین می بایست به دریافت کافی منابع آن در این سنین توجه ویژه نمود. این ویتامین بیشتر در منابع حیوانی مانند جگر، زرده تخم مرغ و روغن کبد ماهی یافت میشود و منابع گیاهی بیشتر پیش ساز آن مانند B کاروتن ها را دارا می باشند. هویج، سیب زمینی و سبزیجات معمولا حاوی این پیش سازها می باشد و با مصرف آنها می توانند در بدن به ویتامین A تبدیل شوند.
کودکانی که گوشت و سبزیجات دوست ندارند می توانند در معرض خطر کمبود این ویتامین باشند. تغییر شکل گوشت مثلا به شکل چرخ کرده و یا مخلوط کردن آن با غذاهای مختلف ممکن است به پذیرش کودک کمک نماید.