آیا می دانستید کودکانی که تک فرزند هستند بیشتر از همسن و سالان خود در معرض خطر مشکلات روحی قرار دارند و به دلیل تنهایی لجباز خواهند شد و به دلیل نبود همبازی با والدین ممکن است به مشکل بربخورند
گفت: پدیدهی تک فرزندی در خانوادههای امروزی بسیار به چشم میخورد به طوری که زن و شوهر تمایل به داشتن بیش از یک فرزند را ندارند که این امر ممکن است در نحوه تربیت کودک مشکلاتی را ایجاد کند.
وی با بیان این که کودکانی که خواهر و برادر ندارند دچار کمبودهای عاطفی و روانی میشوند، تصریح کرد: این دسته از کودکان همیشه در خانه به دنبال یک همبازی هستند که این موضوع برای سلامت روانی آنها خطرناک است.
این روانشناس با تاکید بر این که لجبازی و خودخواهی یکی از بزرگترین مشکلات تک فرزندی است، افزود: کودکانی که در خانه تنها هستند و همبازی ندارند لجباز و خودخواه میشوند و در رابطه با پیدایش هر موضوع نسبت به والدین خود واکنش نشان میدهند.
عبدی پیرامون راه حلهای رفع این مشکل خاطر نشان کرد: والدین باید بدانند تک فرزندی برای سلامت روحی و همچنین آینده فرزندانشان خطرآفرین است و آنها به تنهایی قادر نخواهند بود خلاءهای عاطفی به وجود آمده برای فرزندانشان را که ناشی از کمبود خواهر یا برادر و یک همبازی است را پر کنند.