5688886
بهتر است در مصرف چای زیاده روی نکنید و سعی کنید تعادل را در این زمینه رعایت کنید زیاده روی و افراط در مصرف این نوشیدنی تاثیرات مخرب زیادی روی بدن میگذارد انواع چای خاصیت های مفید زیادی برای ما دارند که در صورت زیاده روی عکس آن بروز خواهد داد

دکتر محسن اکبری آسیب‌شناس و مدرس طب اسلامی ایرانی گفت: یکی از پرضررترین گیاهان دارویی چای است. بسیاری از افراد برای کاهش وزن از این نوشیدنی استفاده می‌کنند حال آن که چای از طریق ضعف سلولی و تداخل در عبور الکترون‌های بدن موجب کاهش وزن می‌شود.
وی ادامه داد: در برخی موارد دیده شده که مصرف چای باعث ایجاد اختلالاتی در سیستم گوارشی و در نتیجه ایجاد دل دردهای شدید و گاهی نیز یبوست و اسهال می‌شود. همچنین چای سبز باعث می‌شود دستگاه گوارش نتواند به میزان لازم آهن جذب کند و این خود باعث بروز بیماری‌های متعددی است.
اکبری افزود: یکی از مهمترین ضررهای چای وجود  اگزالات فراوان در آن است که مرکز سنگ‌های داخل کلیه می‌شود. همچنین نوشیدن چای با هدف کاهش وزن هم اقدام منطقی به حساب نمی‌آید این که افراد فقط با مصرف یک ماده غذایی خاص به لاغری دست پیدا کنند علمی نیست چون کاهش کالری دریافتی در مقایسه با کالری مصرفی است که می‌تواند بیشترین نتیجه یا همان کاهش وزن مورد انتظار را به همراه بیاورد.
وی تأکید کرد: بهتر است افراد به جای چای از عرقیات و دمنوش‌های سنتی مانند گل‌گاوزبان، عناب، اسطوخودوس، زعفران، زنجبیل، دارچین، نعناع، پونه، چای کوهی و یا آب جوش به همراه خرما براساس نوع مزاج خود استفاده نمائید.
اکبری خاطرنشان کرد: افراد در صورت تمایل به مصرف چای آن را به صورت رقیق و همراه با هل یا دارچین 2 ساعت بعد از وعده غذایی بنوشند اما به طور کلی طب سنتی نوشیدن چای را مناسب نمی‌داند و توصیه به جایگزینی آن توسط دمنوش‌های دیگر دارد. باشگاه خبرنگاران جوان