این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.
مواد اولیه:
- میگو شش عدد
- برگ اسفناج 20 عدد
- برنج یک پرس 100 گرمی
- فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
- پیاز یک عدد
- کدو یک عدپ
- کره اب شده ده گرم
- نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
- سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
- سس گرین ده گرم
- سس اویستر صدف ده گرم
- کرم خاویار ده گرم
- ادویه اسموک ده گرم
- سس خردل بیست گرم
- روغن زیتون بیست گرم
- رزماری ده گرم
- فلفل سیاه ده گرم
طرز تهیه:
1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.
2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.
3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.
4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.
5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.
6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.
7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.
وب سایت سوران: