اگر می خواهید با روش تهیه سوفله با سبزیجات آشنا شوید پیشنهاد می کنیم سوفله سیب زمینی و گل کلم را امتحان کنید انواع سبزیجات خوش عطر و خوش طعم در این سوفله بکاربرده شده اند
سوفله سیب زمینی و گل کلم
مواد لازم:
گل کلم (درشت خرد شده): 500 گرم
سیب زمینی (درشت خرد شده): 600 گرم
گوجه فرنگی کوکتلی (دو نیم شده): 100 گرم
کره: 2 قاشق غذاخوری
تره فرنگی (حلقه شده): 1 ساقه
سیر (ساطوری شده): 1 حبه
شیر: 300 میلی لیتر
مخلوط پنیرهای گودا و پارمزان (رنده شده): 75 گرم
آرد: 3 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: ½ قاشق چایخوری
جعفری (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه نیمکوب: مقدار دلخواه
طرز تهیه:
گل کلم را بخارپز و سیب زمینی را هم آب پز کنید.
بـرای تهیه ی سس، کره را در قابلمه آب کرده، تره فرنگی و سیر را کمی سرخ کنید. آرد را اضافه و کمی دیگر سرخ کرده و سپس قابلمه را از روی شعله برداشته، شیر را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید. 50 گرم از مخلوط پنیر، پودر پاپریکا و جعفری را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
فر را روی 180 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.
قابلمه را دوباره روی شعله گذاشته، مواد را هم بزنید تا جوش بیاید. سپس با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. گل کلم را در ظرف نسوز بریزید. گوجه فرنگی و سیب زمینی را در ظرف بریزید به صورتی که روی مواد با سیب زمینی پوشانیده شود. سپس سس را و روی آن پنیر باقی مانده را اضافه کرده و ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا سبزیجات پخته و پنیر طلایی رنگ شود.
پیش از نوش جان کردن، کمی جعفری خرد شده روی غذا بریزید.