مواد اولیه:
- آرد سبوس دار 3 ق غ
- کره یا روغن حیوانی نصف پیمانه
- شیره انگور (دوشاب) 1 پیمانه
- آب ولرم 1 پیمانه
طرز تهیه:
1- ابتدا کره یا روغن حیوانی رو در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
2- مقدار کره بسته به ذائقه میتونه بیشتر باشه.
3- بعد آرد رو اضافه کرده و مدام هم بزنید تا نسوزد و تا زمانیکه خامی آرد برود تفت دهید.
4- زمانیکه رنگ آرد کاملا تغییر کرد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید حدود 1 دقیقه.
5- برای اینکه داغ باشه موقع ریختن آب روغن روی دست و صورت نپاشه این کارو میکنیم.
6- سپس آبجوش رو که ولرم شده اضافه کنید و سریع هم بزنید تا حالت گوله گوله نشه.
7- مقدار آب رو بسته به ذائقه خودتان که غلیظ باشه یا رقیق ،میتونین کمی بیشتر بریزین یا کمتر.
8- سپس روی حرارت قرار دهید و دوشاب یا شیره انگور رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
9- تا زمانی که آماده بشه هم بزنید و بذارید کمی قل بخوره و جا بیافته.
10- بعد که روغن انداخت توی ظرف مورد نظر سرو کنید و روی کاچی رو با پسته،گردو خرد شده تزئین کنید.
نکته:
1- شیره ی انگور به هیچ وجه مزه ی ترش و شیرینی نداره و توی بعضی جاها که نوشته شده مزه ی ترش و شیرینی داره یا شیره ی انگور کهنه و ترشیده هست یا شیره ی انگور طبیعی و اصل نیست.
2- ما خودمون از شیره ی انگوری که خودمون درست میکنیم همیشه استفاده میکنیم و طعمش شیرینتر از عسل هستش.
3- برای کاچی از ادویه مخصوص کاچی استفاده میشه که من خیلی دوست ندارم اضافه نکردم.
4- در صورت نبود شیره انگور میشه شکر رو جایگزین کرد.
5- این مقدار مواد برای یک کاسه کاچی میباشد