- روغن زیتون 2قاشق سوپخوری
- پیاز 1عدد
- پنیر پارمزان 150گرم
- خمیر هزارلا 400گرم
- گوجه فرنگی 1عدد
- تخم مرغ 1عدد
- زیتون 10عدد
- آرد به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آبلیمو 3قاشق غذاخوری
- کدو سبز نیم کیلو
طرز تهیه:
1.ابتدا مقداری خمیر هزارلا تهیه کنید.فر را با دمای۴۵٠ فارنهایت یا ٢٣٠ سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.کدو را شسته و به صورت خیلی نازک ورقه ورقه کنید و آن را به مدت 2تا4ساعت داخل آبلیمو و مقداری نمک و فلفل قرار داده و درون ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید.
2. روغن زیتون را داخل تایه داغ کرده و کدو ها را داخل آن سرخ کنید کدو را بعد از سرخ کردن از تابه خارج کنید.پیاز را به صورت ریز خرد کرده و ان را درون روغن کدوسبز یا روغن جداگانه به خوبی سرخ کنید و به آن مقداری نمک،فلفل و در نهایت کدو اضافه کنید.
3.خمیر هزارلا را روی تخته کار که آرد پاشی شده باز کنید و آن را به روی کاغذ روغنی انتقال داده و با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید.پنیر را رنده زده و روی خمیر بریزید و مواد را روی پنیر پخش کنید ولی چند سانتی از اطراف را خالی کنید.
4.گوجه فرنگی را به صورت خیلی نازک برش زده و روی مواد قرار دهید .تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و کاملا هم زده و آن را روی تارت بریزید.خمیر کناره تارت را به سمت تو تا بزنید.تارت را در طبقه وسط فر به مدت 40تا50دقیقه بپزید و بعد از پخت روی آن زیتون خرد شده بریزید.