cucumber

مصرف خیار در فصل های گرم سال باعث خنک شدن بدن می شود. در هنگام خرید خیارهایی را انتخاب کنید که پوست نازک و با طراوت دارند و سعی کنید خیار را با پوست میل کنید. یک لیوان آب خیار محتوی 4% پتاسیم، 10% سدیم، 7% کلسیم، 2% فسفر و 7% کولین است. همچنین خیار سرشار از سلیکون است. تحقیقات نشان داده که مصرف زیاد خیار باعث جلوگیری از ریزش مو می شود.
آب خیار را می توانید با مخلوط کردن آب میوه های دیگر میل کنید. خیار را می توانید مدت 6 روز در یخچال نگه دارید.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد