کلم بروکلی نوعی گل کلم است که قبل از شکوفا شدن برداشت می شود. کلم بروکلی محتوی مقادیر بالای بتاکاروتن (ویتامین A) فیبر، ویتامین B، ویتامین C، کلسیم، سولفور و پتاسیم است.
45% از کالری حاصل از مصرف کلم بروکلی از مواد پروتئینی موجود در آن به دست می آید. مقادیر بالای فیبر در کلم بروکلی برای از بین رفتن علایم سندرم روده تحریک پذیر، دل درد و یبوست بسیار مفید است.
انجمن ملی سرطان کانادا ماده ای تحت عنوان ایندرول-3 را در کلم بروکلی کشف نموده است. این ماده باعث تغییر شکل استروژن می شود. بنابراین درصد ابتلای سرطان پستان را در زنان به شدت کاهش می دهد.
کلم بروکلی را می توانید با سالاد و در کنار غذا مصرف کنید. همچنین می توانید شیره آن را همراه با آب هویج و سیب مخلوط کنید و میل نمایید. هنگام خرید دقت کنید که کلم بروکلی زرد نباشد کلم بروکلی را
می توانید برای مدت 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد