cabbage

کلم را حتما تازه تازه مصرف کنید. همچنین پختن کلم باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن می شود و با تولید گاز به علت وجود سولفور باعث نفخ می گردد.
کلم خام سرشار از بتاکاروتن، سولفور، ویتامین و مواد معدنی است. سلنیوم موجود در کلم در جلوگیری از سرطان موثر است. کلم علایم ناشی از اتلهاب مفاصل و آرتریت را به صورتی قابل ملاحظه بهبود می بخشد.
کلم فرایند پیری را کاهش می دهد و باعث طراوت و زیبایی پوست می شود. همچنین باعث تقویت توان جنسی در مردا می گردد. وجود یک نوع اسید آمینه تحت عنوان گلوتامین در کلم باعث بهبود بیماری های معده از جمله زخم معده می شود. کلم رامی توان به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد