index

بهتر است اسفناج را پخته میل نکنید زیرا حرارت باعث تغییر شکل اسید اگزالیک به کریستال های اسید اگزالیک می شود و این کریستال ها برای کار کلیه فوق العاده زیان آورند.
اسفناج به دلیل دارا بودن کلروفیل زیاد از نظر غذایی بسیار ارزشمند است. اسید اگزالیک موجود در اسفناج در بهبودی بیماری های گوارش موثر  است.
اسفناج باعث افزایش ترشح صفرا می شود و این باعث دفع کلسترول از طریق صفرا خواهد شد.
اسفناج دارای مقادیر بالای آهن است. بنابراین مصرف اسفناج در مبتلایان به کم خونی فقر آهن توصیه
می شود. اسفناج به دلیل دارا بودن ویتامین زیاد در التیام زخم و طراوت پوست موثر است.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد