می خواهیم روش تهیه نوعی کیک ساده مکزیکی که بسیار خوشمزه هم هستند را به شما آموزش دهیم تهیه این کیک بسیار آسان و بدون دردسر است و مواد آن تفاوت زیادی با کیک های ساده دیگر ندارند
کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیکهای مرطوب (moist cake) بهشمار میرود؛ با مزهکردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن میپیوندید. یک کیک مرطوب و ساده مکزیکی که با نام (ٰTres leaches cake) در سراسر دنیا معروف است؛ برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده میشود.
مواد لازم:
- تخممرغ بزرگ 8 عدد
- شکر 1.5 پیمانه
- آرد 2 پیمانه
- بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- شیر عسلی 400 گرم
- خامه 340 گرم
- شیر1 پیمانه
- قهوه اسپرسو 5 قاشق سوپخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- خامه فرم گرفته به میزان لازم برای سرو
- توتفرنگی ورقه شده به میزان لازم برای سرو
طرز تهیه:
1. درون کاسهای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بهم میزنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم میزنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه 22 در 33 سانتیمتر قرار میدهیم.
2. کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 160 درجه فر قرار میدهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید.
3. در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم میزنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، 15 دقیقه کنار میگذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را میپوشانیم و حداقل 3 ساعت تا 1 شبانه روز در یخچال نگه میداریم تا کامل سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند
4. کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار میدهیم. سطح هر کدام از برشهای کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین میکنیم.
وب سایت پارسه گرد