بیسکوئیت با طعم گریپ فروت
مواد لازم:
کره نرم: 225 گرم
شکر نرم و ریز: 140 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
آرد سفید: 280 گرم
آب 2 عدد گریپ فروت
پوست رنده شده ی 1 گریپ فروت
نعنا (ریز خرد شده): 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ را هم زده روی مواد بریزید. آب گریپ فروت را اضافه کرده، هم بزنید. آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و همراه با پوست گریپ فروت و نعنا به مواد اضافه و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. خمیر را به دو گلوله تقسم کرده، در سلوفون بپیچید و مدت 60 دقیقه در یخچال نگاه دارید.
فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را از سلوفون بیرون آورده و بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز کنید. به هر فرمی که دوست دارید قالب زده، با فاصله در سینی فر بچینید و رویشان کمی شکر بپاشید.
شیرینی ها را به مدت 15- 10 دقیقه در فر بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند.
شیرین کام باشید!
پارسینه