cf2118e790130df3050e344a94778da411ff17d9
اگر می خواهید بیسکویتی با طعمی جدید را تجربه کنید می خواهیم در این مطلب روش تهیه بیسکویت خانگی با طعم گریپ فروت را به شما آموزش دهیم پختن بیسکوئیت را مرحله به مرحله توضیح داده ایم

بهتر است برای تهیه ی شیرینی جات، شکر خیلی ریز و نرم مصرف کنید. هنگام پختن بیسکوئیت، فراموش نکنید که پیش از روشن کردن فر، سینی را بیرون بیاورید.

بیسکوئیت با طعم گریپ فروت

مواد لازم:

کره نرم: 225 گرم

شکر نرم و ریز: 140 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

آرد سفید:  280 گرم

آب 2 عدد گریپ فروت

پوست رنده شده ی 1 گریپ فروت

نعنا (ریز خرد شده): 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ را هم زده روی مواد بریزید. آب گریپ فروت را اضافه کرده، هم بزنید. آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و همراه با پوست گریپ فروت و نعنا به مواد اضافه و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. خمیر را به دو گلوله تقسم کرده، در سلوفون بپیچید و مدت 60 دقیقه در یخچال نگاه دارید.

فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر را از سلوفون بیرون آورده و بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز کنید. به هر فرمی که دوست دارید قالب زده، با فاصله در سینی فر بچینید و رویشان کمی شکر بپاشید.

شیرینی ها را به مدت 15- 10 دقیقه در فر بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند.

شیرین کام باشید!

پارسینه