کوکوی بادمجان غذای امروز ماست که بسیار خوش طعم و زیباست و می تواند اشتهای شما را باز کند طرفداران بادمجان با چشیدن این غذا حتما راضی می شوند این کوکو بسیار ساده و راحت تهیه می شود
مواد لازم: طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان میباشد و برای تزیین آن میتوانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.
مواد لازم
- 3 عدد کدو سبز
- 3 عدد بادمجان متوسط
- 5 عدد سیب زمینی
- 1 پیاز بزرگ
- ¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات
- 1 گوجه فرنگی کوچک
- عدد تخم مرغ بزرگ کوچک
- کره 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- نصف قاشق چای خوری زرد چوبه
طرز تهیه:
1.پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
2. سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.
3. تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ میکنیم.