مواد لازم :
- فلفل قرمز یا سبز خرد شده : 2 عدد
- پیاز خرد شده : 1 عدد
- زرد چوبه : 1/4 قاشق چای خوری
- برنج قهوه ای یا سفید : 350 گرم
- عصاره سبزیجات : 1 عدد
- آب ولرم : 600 سی سی
- اسفناج : 225 گرم
- نمک : 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : به میزان لازم
- روغن زیتون : 2 قاشق چای خوری
- سیر : 1 حبه
- زنجبیل : یک قاشق چای خوری
- پنیر کم چرب و کم نمک : 50 گرم
طرز تهیه خوراک برنج :
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن نمایید . دریک ماهیتابه روغن بریزید و پیاز و سیر و زنجبیل را با هم درون آن به مدت 5 دقیقه سرخ نمایید تا پیاز ها طلایی و نرم شوند .
2. سپس زرد چوبه و برنج شسته شده را به آن اضافه نموده و اجازه دهید برای 1 دقیقه بپزند .
3. عصاره سبزیجات را در 600 سی سی آب ولرم حل نموده و روی برنج ها بریزید و شعله را زیاد نمایید تا بجوشد و پس از کم کردن شعله اجازه دهید برای 15 دقیقه به آرامی بپزند . باید در حدی بپزد که آب آن کاملا جذب شود .
4. فلفل و اسفناج خرد شده و نمک و فلفل و نیمی از پنیر را با هم مخلوط نموده و به برنج اضافه نمایید . در نهایت مابقی پنیر را روی آن پخش نمایید و به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند .
وب سایت آوای سلامتی: